Våra dörrvakter, som var stränga med att se vilka som faktiskt hade anmält sig till festen... Foto: Kjell Ola Solberg Magnussen |
I kärngruppen för evenemanget diskuterade vi vilka grupper vi ville vara kommittéledare för, samt vilka som i övrigt skulle passa som ledare för grupperna. När man väl börjar med att räkna upp det blir det en del: kök, diskning, servitörer, riggning, ljud och ljus, konferansierer, välkomstkommitté, ansvarig för underhållningsbidrag, dekor osv. Jag anmälde mig frivillig till att ta ansvar för en grupp med servitörer, med tanke på min erfaring (här upptäckte jag i efterhand lite norsksvenska) med att jobba som servitris. Det är inte alltid lika okomplicerat som vissa tror nämligen att man knäpper med fingrarna och sedan är inventering, dukning, planering av drinkar, inköp, röjning etc fixat lätt som en plätt. Om man vill läsa om roliga historier om detta rekommenderar jag varmt "Hänt på restaurang" som finns som ett community på Facebook.
För att komma tillbaka på spåret iallfall så var kvällen en riktig höjdare. Vi hade en fantastiskt stämning, underhållning som mötte standarden (som varit hög på varje evenemang än så länge), och mat som enligt en av mina vänner till och med var det godaste hon ätit. Jag måste till och med erkänna att det slank ner en del jätteräkor, som var syndigt goda för en miljövetare.
Aikidoklassens underhållningsbidrag. Foto: Kjell Ola Solberg Magnussen |
Vi fick beröm för vår goda insats från både lärare och sinemellan. Ett genomgående tema som jag tyckte mig höra var iallafall att det är otroligt vilket fantastiskt evenemang man kan skapa med så lite resurser och tid, bara man arbetar tillsammans. Jag ser fram emot att se vad fjorårsträffen kommer att kunna bjuda på nästa år!
Foto: Kjell Ola Solberg Magnussen
Kommentarer
Skicka en kommentar